Vet int


kent - 999


Olleolleollehannahannahanna


Firade Olles 10års dag. Några dagar för tidigt.


Vår


snackelisnack


SKATEBOARD


Jag klarade det tillslut.Filmat av Joel Ekström. Kolla in hans blogg www.joelekstrom.blogg.se


jag tänker på dig, jag skriver om dig.tigerDU ÄR KROSSAD OCH JAG GÅR FRI

Andas andas men det är för varmt.

Min lilla modell.

yesterday

Tjo. Igårkväll drog jag på Waynes med några polare. Har saknat dom så det var trevligt. Ikväll ska jag dra på möte om betongcupen. Sen blir det väl att se hockey som resten av skellefteås befolkning. Som malin sa " det är fan viktigt". Lol.somebody that I used to knowJag vet inte vad jag ska skriva. Kommer inte hända något ball förens om två veckor. Kommer inte träffa Cornelia förens om två veckor. Mitt liv börjar på riktigt om två veckor. Vi ses om två veckor tänkte jag skriva, men jag ska börja fota mer nu med min kamera. Den lixom bara ligger där och samlar damm. Så ja. Vi hörs.

fuck my brains outspöken finns, här är ett
Du är den enda jag vill ha i hela världen.

De enda jag vill höra är ljudet av när ditt hjärta slår. Mina känslor för dig är dom enda jag förstår. Ditt leende skulle kunna stoppa mesiler, dina ögon kan till och med stoppa tiden.

För det är du så vill jag va så nära som jag kan. Jag kan springa flera dagar tills jag kommer fram. Du är den enda jag vill ha i hela världen, för det är du.


Dokumentärfilm

Tjo. Ikväll blev jag intervjuad om skate osv. Är till en dokumentärfilm. Typ det lilla jag vet. Och ja, även att premiäre av filmen kommer ske på trästockfestivalen i sommar. De gick väl sådär med intervjun. Skejtade dock också och det gick kung. Klarade ett trick jag aldrig tidigare klarat. Och de fick med det på film så jag är glad hihi.

 


Dog

Var nyss med om nå jävulskt läskigt.


HJÄLP

Någon där ute som gillar att rita och är pretty good påt?

pöss


Sju månader

Älskar dig Cornelia.


Fråga.

Hej! :) ni är så sjuuukt fina!! Har bara en liten fråga, hur reagerade era föräldrar på att ni är tillsammans? accepterade de det direkt allihopa?
Blir alltid så himla glad när jag ser er, vill också ha det som ni har det! Kraam

Svar: tack tack!! Alla har accepterat oss. Direkt, de va Lixom inget konstigt med den saken:)sorrry

HEY! förlåt om mina inlägg är konstiga, men de är för ja bloggat från mobilen och då går det inte fixa till om det blir fel. Vilket suger. Går inte ens fixa till nu när man är på datorn. Men skit samma.

Idag är det tisdag och jag ska på möte på AF klockan 11. Efter det ska jag äta lunch på stan med pappa och Malin. Sen blir det nog att jag drar en vända på stan. Klockan halv fyra idag ska jag på bio med mina favoriter. De fick presentkort på bio av mig i julklapp så nu ska vi äntligen se! Jag har inte kunnat eftersom jag oftast är borta varenda helg. Men nu har dom lov och då tar vi tag i det hela. Känns bra!

Ikväll är det även möte om betongcupen så dit ska jag också.

I morgon kommer kanske Cornelia. Det skulle äga. För i morgon är det skejt. Och även nå band som spelar på efyran.

Saknar cornelia.


Hej hej

Alla bilder på mig har Cornelia tagit

 

 


Hemavan Hemavan Hemavan med baby


 


Hemavan


RSS 2.0